2011. február 19., szombat

ET+9

Leginkább azt mondanám, hogy nem érzek semmit... de néha nagyon, nagyon enyhén egy kis émelygés mintha lenne... :)
Már nem mérem a bemenő és kijövő folyadékot, de míg néztem 4 napig, végig több jött ki, mint be! Teljesen jól vagyok, a feszítés a hasamban, vagy inkább a gyomromnál, és a nehéz levegővétel nyomtalanul eltűnt - szerencsére.
A Crinone géllel egyre nehezebben boldogulok... alig tudom betenni reggelente. Nem tudom mi miatt, majd rákérdezek hétfőn Tanár Úrnál.
Este nem tudtam aludni, és előszedtem egy-két könyvet. Megnéztem, hogy éppen mi történik a Babókkal a pocakomban, mekkorák, mi az ami mostanság fejlődik ki... nagyon érdekes, és még majd csak jövő héten kezdődik a kis Picikéink igazi nagy fejlődése. Most jön majd az az időszak, mikor van, hogy egyik napról a másikra duplázzák a súlyukat, méretüket :)

3 megjegyzés:

  1. Drága Eszter!
    Nem ismersz engem, soha nem is találkoztunk, de így a blogodon keresztül olyan, mintha én viszont ismernélek. A babaneten leltem rád, mi is lombikra várakozunk. De nem is ez a lényeg. Csak akarom hogy tudd, hogy innen a háttérből én még soha senkinek nem drukkoltam ennyire, mint most neked, nektek.
    Tiszta szívemből kívánom, hogy hétfőn azt a hírt kapjátok, amit végre megérdemeltek annyira, de annyira!!! Csodálatos édesanya leszel. Laca pedig tökéletes apa.
    Szeretettel:
    Bartika

    VálaszTörlés
  2. Jelem vagy, hogy bírod tesztelés nélkül!:):):):)

    VálaszTörlés
  3. Bartika!
    Nagyon szépen köszönjük :)
    És kívánom, hogy nagyon hamar a sikertekről írhass és a boldogságról, ami a pocakos napokkal együtt jár :)

    VálaszTörlés