2011. február 24., csütörtök

ET+14

Óvatosan, de nézegetem a neten a Hcg ideális alakulását :) Hála Istennek, csupa jó és megerősítő cikkre bukkanok, így a pozitívság és nyugi maradt!
Ma reggel a számmisztikáról volt szó a tv-ben, és gondoltam, megnézem, hogy az életemben szerepet játszó számoknak milyen jelentésük van. Június 7-én születtem, így a 7-es volt az első amire kattintottam. Azt olvastam, hogy:
"A 7-es szám: A Neptunuszt jelképezi, kapcsolata van a Holddal.
A 7-es számú ember – mindenki, aki bármely hónap 7-én, 16-án, 25-én születtek – függetlenek, sajátos egyéniségük van, szeretik a változást és az utazást.
Terveit igyekezzen ugyanezen napok valamelyikén megvalósítani, hisz ezekkel a napokkal rezonál."
Mellékesen megjegyezném, hogy a punkciónk február 7-én volt :) és 25-én, azaz holnap szeretnék tesztelni :)

Nem igen szoktam jóslatokat nézni, meg horoszkópot olvasni...nem hiszek abban, hogy egy általános mondat igaz az összes emberre, aki abban a hónapban született. De most valahogy az orrom elé került egy oldal, és lehetett Tarot kártyát húzni...húztam, és a Nap lapját sikerült kiszednem a kupacból...
Kép rajta: egy fehér egyszarvú ló, mögötte a Nap korong és a hátán egy kisbaba :)
Szöveg: "A Nap kártyája jelzi, most meg tudsz szabadulni a gondoktól, kétségektől, félelmektől! A Nap melegével, célod elérésében semmi sem akadályozhat meg! Csak Önmagad!"
Na ezt egyből lefordítottam magamnak a tesztelésre :) ugyanis ma reggel valahogy nem akartam tesztet csinálni...valahogy úgy érzem, a holnap az én napom :) De a kártya szerint magam mögött hagyhatom a kételyeket, félelmeket :)

Elolvastam a mai horoszkópomat is, ami pedig a következőt írja: "Ezen a napon, bármibe fogsz, sikeres leszel, mert a külvilág nagyon pozitívan reagál Rád. Ez önbizalmat ad és még több lendületet, hogy a dolgaidat sikerre vidd!" ...azért ez sem hangzik rosszul :)

Amikor 2010 augusztus 30-án a fagyis beültetésünk volt, akkor a Hcg vérvétel igazolta a terhességet. Éppen tökéletes volt az érték. És míg vártuk, hogy ultrahangra mehessünk, a Facebook-on - én dilis - rákattintottam valami szerencse sütire, és az jött ki, hogy nem feltétlen az történik éppen velem, amit én jónak gondolok... ezt persze akkor lefordítottam a lombikra, Babára, és nagyon nekikeseredtem, hogy ezek szerint nem sikerült? Majd pár nappal később a kontroll vérvétel kimutatta, hogy valóban felszívódott a Babónk :( Na, azóta különösen rosszban vagyok ezekkel a szerencse sütikkel, meg jóslatokkal, ...

De ma megtört a jég :)
Egyébként mindentől függetlenül a tünetek továbbra is változatlanok, és a megérzésem is az, hogy rendben leszünk! Remélem, hallgathatok magamra!!! :)

2 megjegyzés:

  1. Nem 25-e van????? Már tövig rágtam a körmöm Miattatok... :)

    VálaszTörlés
  2. Kedves Eszter!

    A kezdetektől fogva olvasom a blogodat és mindig nagyon szorítok érted, hogy összejöjjön végre a dolog. Mi is régóta küzdöttünk babáért (mi máshova jártunk), kipróbáltunk mindenfélét a talpmasszázstól kezdve a mágneses párnáig, szinte mindent, ami létezik. Majd az egyik beültetés után kezembe került a szekrényben évek óta mozdulatlanul álló Biblia (kb 10 éves korom óta ki sem nyitottam) és elolvastam Sámuel könyvét. És akkor értettem meg, hogy a hit ereje rengeteget tud segíteni az ilyen kudarcok után. Biztos van aki azt mondja erre, hogy ennek semmi értelme, de hiszem, hogy emiatt sikerült végre a mi esetünkben a babaprojekt. Ha esetleg más véleményen vagy, és zavaró volt amit írtam, akkor kérlek tekintsd ezt a levelemet tárgytalannak. Nagyon örülnék, ha végre te is nagyon boldog lennél egy babákkal 1-2-3-4 :):):) teli családban :)

    VálaszTörlés