2011. február 22., kedd

ET+12

Nem semmi volt a tegnapi nap...
Akárhogy is nem többszázas a Hcg-m, ez a terhesség új dolgokat produkál :) A folyamatos álmosság, poci és petefészek szurkálás, feszülés,... állandó jelenségek :)
Nagyon nagyon bízunk benne, hogy Picurkánk itt kapaszkodik, és nagyon szeretne hozzánk születni. Mi nagyon várjuk és szeretjük már most!
Éjjel mi másról álmodhattam volna, mint a tesztelésről :) ...mindig rájövök ilyenkor, hogy nem vagyok teljesen normális :) Mindenesetre reggel csináltam terhességi tesztet...hármat is :) és a 10-es, 25-ös érzékenységűn is szépen látszik :)
Miután beadattuk a szurimat ma reggel, bementünk Laccal a gyógyszertárba, hogy vegyünk egyforma teszteket, és így, ha 3 naponta csinálok egyet, akkor az ultrahangig szépen figyelemmel kísérhetjük a vonalak erősödését!!!
Megint nyugodt vagyok!!! Nincs para, nincs aggódás, olyan minden rendben érzésem van...remélem ezt igazolja majd Konc Tanár Úr jövő héten csütörtökön :) Ultrahangon látjuk majd a petezsákot, benne a szikhólyaggal, és megkapjuk az első hivatalos fotónkat a Babánkról :)
Várom már...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése