2011. február 21., hétfő

ET+11, az eredményhirdetés :)

Itthon vagyunk.
Nagyon nagyon izgatott voltam a mai nap miatt! Napok óta, sőt, a beültetés óta azt éreztem, hogy minden rendben van! Nem lehet másképp, mint hogy ott lapul a két kis Manócska a pocakomban.
Fél 9-re értünk a BMC-be, elképesztő sokan voltak.
Levették a vért, és utána jött az idegtépő másfél óra.
11 óra után pár perccel Konc Tanár Úr jött, és behívott... azt hittem, megáll a szívem az izgalomtól...
Majd elhangzott a mondat: Eszterkém, gratulálok, Ön terhes :)
DE!!! Nem volt elragadtatva a hcg szinttől, mert 50 körülire számított, és mi 31,9 vagy 37,9-et tudunk felmutatni... (megmondom őszintén, én a kevesebbre emlékszem, Lac a többre, de nem is ez a lényeg)
Szóval elmondta, hogy van egy érték a Hcg mellett, amit ilyenkor néznek, és az 25 felett jó, és az enyém 45, így reménykeltő a dolog! Bármi is lehet, jövő hét csütörtökön ultrahang, és lehet hogy kontroll vérvétel is.
Mi nagyon bizakodunk, hogy ott van és szépen, egészségesen növekszik a pocimban a Babánk!!! :)
Megmondom őszintén, "új távlatokat" nyit meg a tény, hogy egy Babó van...életemben először gondolhatok arra, hogy egy terhesség 40 hét, és hogy nem kell az egészet ágyban és kórházban töltenem majd... szóval van egy adag nyomás, ami ezzel lekerült a vállamról :)
Nagyon örülünk, bár kicsit meg vagyunk ijedve, de bízunk és remélünk, hogy minden rendben lesz, és 2011 októberében egészséges kisbabánk születik :)

10 megjegyzés:

 1. Én is sokat gondolok rátok és nagyon szurkolok, hogy minden a legnagyobb rendben legyen. :)

  VálaszTörlés
 2. Szia Eszter!
  Mi nem ismerjük egymást, de így ismeretlenül is végig izgultam Veletek az elmúlt napokat! Szívbôl gratulálok a babácskátokhoz!!!!
  Külön elismerésem, hogy ennyire bizakodóan csináltad végig az elmúlt 1,5 hetet! Én beülti után vagyok 7 nappal,de közel sem olyan optimista,mint Te....
  Kívánok Nektek örömteli, aggódásmentes 9 hónapot, és egy gyönyörû, egészséges, boldog és tehetséges babát!!!
  Ja, és utána egy másikat is......

  Ölellek:
  Janka

  VálaszTörlés
 3. Annyira drukkoltam Nektek! Szívből örülök, h minden rendben volt! Csak így tovább! :-)

  VálaszTörlés
 4. Mostmár mindennek rendben kell lennie! Gratulálok és drukkolok továbbra is!
  Én vagyok az, aki írt Neked pár napja, hogy keveset emelkedett a HCG-m, és halványodtak a tesztjeim. Ma voltam UH-on, a Tanár úr nem talált petezsákot és le is csökkent a HCG 19-re. :( Remélem legközelebb sikerül nekünk is!
  Láttalak ám Titeket, de mire meglett az eredményetek, addigra nem voltam ott!
  Üdv,
  J

  VálaszTörlés
 5. Továbbra is nagyon drukkolok!!!!!!

  VálaszTörlés
 6. Szia,
  Nem ismerjük egymást, de már egy ideje olvaslak és szorítok nektek.
  Továbbra is drukkolok, de biztos vagyok benne, hogy most minden rendben lesz és októberben gyönyörű kisbabának fogsz életet adni.:-)

  VálaszTörlés
 7. Köszönöm a biztatást és a velünk örülést! Remélem, igazatok lesz és az én érzéseim sem csalnak, és hamarosan megerősítést nyer, hogy egy nagyon stabil és egészséges várandósság elé nézek :)

  J!
  Sajnálom, hogy nem találkoztunk, és azt is, hogy nem sikerült most Nektek... de feladni sosem szabad!!! Nagyon drukkolok, hogy mihamarabb pozitív teszttel és egy nagyon stabil terhességgel jelentkezz :)

  Janka!
  ET+7. napon ne legyél pesszimista! :) Nagyon drukkolok Nektek, hogy pár nap múlva szuper híreket kapjatok! Ugye megírod majd, a giga Hcg-det? :)

  VálaszTörlés
 8. Kedves Eszter!!
  Nagyon gratulálok Nektek!
  (milyennincsmeg néven futottam valamikor a babaneten, talán még emlékszel)

  VálaszTörlés