2011. február 18., péntek

ET+8


Ma éjjel három felvonásban sikerült aludni és álmodni...a lényeg ugyanaz volt, így maradt az ősnyugalom :)
Először azt álmodtam, hogy Kanyó doktornő nálunk volt, és mondta, hogy olyan messze van még a hétfő, hozott nekem egy terhességi tesztet, csináljuk már meg! Megcsináltam, full nagyon nagyon pozitív lett :) Mondta, hogy itt bizony mindkét Manó kapaszkodik ezerrel :)
Ezután kicsit felébredtem és nagyon örültem.
Majd visszaaludtam, és azt álmodtam, hogy Konc Tanár Úrnak konferenciára kellett mennie, így Szűcs doktor küldött hétfőn Hcg vérvételre. Meglett az eredmény...jött a folyosón, láttam rajta, hogy tudja már, és kérdeztem, hogy mit fogok szólni a számokhoz? Mondta mosolyogva, hogy örülni fogok, mert a hormonszint alapján mindkét Picink itt van a pocakban és szépen növekszenek :)
Majd ismét ébredés, feleszmélés, örülés, visszaalvás.
A harmadik felvonásban minden úgy történt, ahogy hétfőn fog :)
Konc Tanár Úr és Kanyó doktornő behívtak és elmondták, hogy minden rendben, Babák a pocakban és ultrahang 10 nappal később! :)
Azt hiszem ennél biztosabbra nem mehetek már az álmaimban sem :)

Esténként beülök a babaszobába picit...simizem a pocimat, beszélek a Picúrkáknak, buzdítom őket!
Mindig elképzelem, hogy ahova odakísértem őket, hogy beágyazódjanak, odamegyek, leguggolok hozzájuk, látom, hogy ott napról napra egyre nagyobb pulki van a nyálkahártyában a beágyazódás helyén. Megsimizem őket, dobok puszit, és megyek én is aludni!  Olyan jó látni, hogy szépen nőnek, fejlődnek :)
Ma zuhanyzáskor mondtam is nekik, hogy néhány hét múlva, mikor már kialakul a magzatvíz is, ők is jókat fognak majd lubickolni :) ...még mindig határozottan élénkebbnek látom a feng shuis Babókat! Tényleg megteltek élettel :)

Ma kicsit feszül a pocim, a cicim, meg azt hiszem, kezdek egyre érzékenyebb lenni a szagokra... Anyu itt van, Laccal egyeztettek, hogy miket főzőcskézünk, de már folyton kinyittatom az ablakot velük, mert túl sok a kaja szag... :)

már csak három nap és megtudjuk az eredményt :)

1 megjegyzés:

  1. Mivel ennyi lehetőséget is adtál hétfőre,azt hiszem mindegy,melyik valósul meg,hisz a lényeg ugyanaz!!! :)

    Szééép magas HCG,és a dokik is szárnyalnak az örömtől,Rólatok már nem is beszélve ;)

    Hidd el,minden úgy lesz,ahogy megírtad!
    Én majd erősen koncentrálok rá! :)

    VálaszTörlés