2011. március 7., hétfő

Nincs megállás :)

Ez a hét is szuperül indult. Reggel mikor felkeltünk még nem volt minden napra programunk, de ez hamar változik nálunk az utóbbi időben :)
A nagy andrológus kutakodásom kellős közepén Eclipse (Babanet) tapasztalatai alapján új irányba tévedtem, ami eddig nagyon biztató! :)
Ezúton is nagyon köszönöm a sok segítségedet! :)
Dr. Kovács Gáborról reggel 8 óra körül hallottam először, és fél órával később már időpontunk volt hozzá szerdára. Ha minden a megbeszéltek szerint halad, akkor jövő héten Lac műtétje is meglesz :)
Nagyon szimpatikus a doki, (jól lecsekkoltam, és nem ért csalódás), abszolút profinak tűnik a hely ahol a műtéteket végzik, úgyhogy nagyon nagyon örültem! Konkrétan elkezdtem ugrálni a telefonos egyeztetés után örömömben...egész nap fülig ér a szám :)
...szánalmas, hogy annak örülök, ha közelebb kerülünk a műtétekhez, de nekünk most ezek a nagy lépések, és mind a Babácskáinkhoz visz közelebb bennünket :)
Voltam ma a háziorvosnál is újabb beutalókért, és hívtak a SOTÉ-ról is, hogy péntken megcsinálják a kromoszóma vizsgálatomat! Azaz ezen a héten is minden nap intézünk valami orvososat! :)
Ha minden a tervek szerint alakul, akkor március 25-ig az összes vizsgálatunk, műtétünk meglesz. És Fülöp dokihoz akkorra kértem időpontot.
Lett volna már jövő hétre is, de minél több leletünk van kész, annál könnyebben tud majd segíteni a megoldásban! :)
Úgyhogy továbbra is vágtatunk végig a Babucikhoz vezető úton :)

4 megjegyzés:

  1. Fülöp Vilmoshoz kértél időpontot?

    VálaszTörlés
  2. vagy dr. Fülöp István meddőségi és endoszkópos specialistához? Tőle mit fogsz megtudni?
    Avarka

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Fülöp Vilmoshoz megyünk majd kb 2 hét múlva, és oda viszem az összes eddigi leletet, és azokat jól átnézegetjük, és majd elmondja a véleményét, esetleges ötleteit! :)

    VálaszTörlés
  4. Ennek nagyon örülök! Ügyes voltál, hogy ilyen közeli időpontot kaptál! Már május közepére kaptak a fórumos lányok...

    VálaszTörlés