2011. március 1., kedd

hétfő

Voltam a BMC-ben... levették a vért, extra hamar meglett az eredmény, kb 40 perc alatt.
2 alatti volt a Hcg, azaz ürül rendesen. Konc Tanár Úr bent volt, behívott, beszélgettünk, "nagyon örült", hogy ilyen szépen ürül magától a hormon, ha már nem maradt a Baba. Biztatott! Visszanézte az eredményeket, és teljesen nyugodtan mondta, hogy nem lesz itt baj! Pihenünk 2-2,5 hónapot és addig meg kell csinálni néhány vizsgálatot, aztán április vége-május elején ismét bele vágunk! Lesz itt babásodás szerinte is :)
Megbeszéltem vele, hogy megyünk Czeizel prof-hoz szerdán. Mondta, hogy fénymásoltassam le e leleteket, menjünk, ha úgy érzem, bár szerinte felesleges, mert ő azt gondolja, hogy nekünk nem genetikai eredetű a problémánk, de ha minket megnyugtat, akkor hallgassuk meg.
Úgyhogy megyünk!
Kiírt még néhány vizsgálatot, többek közt egy hysteroskopiát. Pénteken megyek Lintner Tanár Úrhoz, és megbeszéljük, hogy jövő héten melyik nap csinálja meg! :)
Mondtam Konc Tanár Úrnak, hogy biztosan kell-e nekem az a hystero, mert ugye március 30-án lesz egy éve, hogy szültem, és akkor annak altatás lett a vége, illetve műtét, és akkor látott mindent odabent Lintner Tanár Úr. De azt mondta Konc prof, hogy azóta augusztusban is volt egy baba a pocimban, és most is kettő, így azért nyugodtabb lenne, ha meglenne az a hystero is! Így nincs mese, megcsináljuk!
Ezen a héten még megyünk IR-t nézetni, immunológiára és kariotipus vizsgálatra, és egy férfi meddőségi specialistához is.
Jövő héten hétfőn, kedden endokrinológus és hematológia lesz, illetve a hystero.
Fülöp doki mobilját megkaptam, és a főnővér számát is egy ismerőstől, de azt gondolom, még nem hívom fel, mert ezek nélkül a leletek nélkül minek menjünk hozzá. Majd 2-3 hét múlva... addigra már meglesz jó néhány eredmény, és akkor majd leegyeztetem vele, hogy szerinte hogyan tovább!
A lényeg, hogy haladunk...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése