2011. március 9., szerda

szerda, IR, urológus

Már reggel 7:00 előtt ott voltunk Anyuval a vérvételen.
Remélem, jók lesznek az eredmények...vagyis sosem tudom, hogy minek drukkoljak. Mert ha minden lelet tökéletes, akkor nem fogunk tudni lépni a nagyobb siker érdekében. Ugyanakkor ne legyen már gond! Csak egészséges Babákat szeretnénk :)
Utána anya-lánya napot tartottunk :) elintéztünk jónéhány dolgot, és picit elcsábultunk egy bababoltban is :) kiárusítás utolsó napja volt és minden 70%-os leértékelt volt, így nem tudtam otthagyni egy kis hálózsákot és egy pici játékot :) Nagyon édes mindkettő, Lacnak is tetszett! :)
Délután találkoztunk Lacommal, és mentünk Dr. Kovács Gábor urológushoz. Átnéztük, átbeszéltük az eddigi anyagokat, megvizsgálta, és egyet értett a műtéttel is, így március 23-án szerdán lesz az operáció :)
Örülünk neki, mert ő is több mint 60% javulást remél...azért az nagyon jó lenne!!! :)
Veszíteni semmit sem veszíthetünk, legrosszabb esetben, ha mennyiségre nem lesz növekedés, a minőségi javulás akkor is szinte borítékolható!
A héten kell mennie Lacnak laborvizsgálatokra, és egy új spermavizsgálatra. Ezt majd meg is fogjuk ismételni a műtét után, és akkor jól mérhető majd a különbség.

...hazafelé gondolkodtunk. Ugyan nagyon várjuk már a folytatást, de azért mégiscsak reális gondolkodású, felelősségteljes felnőttek lennénk - vagy mi.
A műtét után 3 hónappal lesz eredmény a spermákat tekintve (tekintve, hogy a spermák 72 nap alatt fejlődnek ki), így eldöntöttük, nem megyünk vissza április vége-május elején lombikra. Június elején majd Konc Tanár Úrral megbeszéljük a leleteket és elkezdjük a stimut, de úgy szeretnénk majd kezdeni, hogy már a műtét után termelődött spermákkal tudjanak dolgozni :) Tulajdonképpen 1 hónap türelem mindössze tőlünk, de ha ez a sikerhez vezető út, akkor igazán nem nagy áldozat :)
Addig ha esetleg még valami kiderülne, és kezelni kellene gyógyszerrel, szurikkal, infúzióval, ... akkor arra is van 3 hónapunk, így tuti biztosan szuper esélyekkel indulhatunk újra.
Konc Tanár Úr úgyis augusztusban jár szabira, előtte még simán beleférünk az életébe, és mire szabira megy, már elengedhet terhesgondozásra Lintner Tanár Úrhoz, mint boldog kismamát :)
Holnap műtét...össze kell pakolnom a cuccaimat...kezdek izgulni!!!!!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése