2013. november 19., kedd

Tűű doktor és a többi orvos


Én mostanság már megint „haza” járok a Mensmentisbe. Tűű doktor a laborok után beállított 2x500 mg Meforalra. Mivel ez nem rendezte tökéletesen a problémá, 3x500 mg Meforalra váltottunk. De ez sem volt az igazi, így ismét régi barátom, napi 2 Eucreas tért vissza az életemben. Remélem, ezzel már menni fog a cukrom-inzulinom-testsúlyom rendezése.

Mostanra már túl kéne lennem a szülés utáni kötelező rákszűrésen, de májusban nem sikerült belepréselnem a napirendünkbe, így a jövő héten megyek majd.
A fogorvos szintén szülés után 6 hónappal tűzte ki a következő kontroll időpontját, de oda végképp nem jutottam el, így azt is záros határidőn belül pótolnom kell majd.
Azt be kell látni, hogy ilyenkor az ember már inkább alárendeli az orvosi vizsgálatait annak, hogy a gyerekek programja mellett mikor van egy szabad délutánja...
Ez a bizonyos szabad délután esetünkben azt jelenti, hogy a gyerekekkel elugrok a dokihoz :)

A kezem továbbra is pocsék állapotban van... vagyis egyre rosszabb. Már a felkaromál indul a fájdalom, és az ujjaimig tart. Teljesen be van gyulladva az egész, vissza kellene mennem az ORFI-ba, csak nem sok értelmét látom. Gyógyszert szedni tartósan nem szeretnék. Ráadásul a fájdalmat nem is múlasztja el egyik bogyó sem.
Most kerestem egy nagyon kedves gyógytornászt, és ő tesz TAPE tapaszt a kezemre hetente 1-2-szer. A könyökömön nagyon sokat segít, a csuklómon kevésbé. Úgyhogy most igyekszem ezzel a technikával szinten tartani a dolgokat, de mindenképpen meg kell mutatnom orvosnak is, nehogy a végén annyira lepusztuljon a bal kezem, hogy csak a műtét legyen megoldás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése