2013. május 1., szerda

Új tudományok

Tóbiás relatív későn kezdett el átfordulni (legalábbis Jónáshoz képest). De amint rájött, hogy hogyan kell hasról hátra fordulni, nem is időzött sokat, kb 2 nappal később azt is kikísérletezte, hogy hogyan kell hátról harsa fordulni. Azóta kissé érdekesen telnek a napok, mert amint letesszük hátra, azonnal fordul hasra. Viszont idővel megúnja, és olyankor csak nagy agyalás árán jut el odáig, hogy ő a hátára is tud fordulni ha akar. Így időnként nagy nyűglődésbe kezd.
Jónás hasról masszívan fordul hátra, de vissza még nem megy neki. Minthogy mindig hason alvók voltak, így háton ritkán szundiznak, leginkább csak a babakocsiban. Így éjjelente ha álmában forgolódásba kezd, mikor rájön hogy így nem jó neki aludni, nyüszörögni kezd. Átmegyünk, megfordítjuk, megsimogatjuk a hátát és már vissza is alszik.
Mikor látta, hogy Tóbiás már hátról hasra is tud fordulni, másfél napig nagyon dühítette, hogy neki még nem megy. Folyton figyelte, hogy hogyan csinálja Tóbi és próbálgatta, de neki nem sikerült. Oldalára átfordul, de oldalról nem gurul hasra, mert mindig olyan vicces szögben tartja a kezeit, hogy fennakad benne :)
Sebaj, lassan ez is biztosan sikerül majd.

Kukac nagy közkedvenc

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése