2012. november 27., kedd

A tavalyi jóslat folytatása, avagy látogatás a cigány asszony törzshelyén

Laci ma a belvárosban járt, így lement a Március 15-e téri parkolóhoz, a híd lába alá, hogy megkeresse a cigány asszonyt, aki kb egy éve jósolt neki ...és mint tudjuk, igaza lett :)
Egyrészt meg akarta neki köszönni, másrészt odaadni a pénzt, amit ígért.
Az idős asszonyt nem találta ott, de fiatalabb lányok voltak ott, és megkérdezte tőlük, hogy ismerik-e a nénit. Kiderült, hogy a néni idén márciusban meghalt, és a fiatalok a lánya és az unokája, és ők is jósolnak az arra járóknak.
Mindenesetre Laci odaadta nekik a pénzt, mert az a nénit/családját illeti, mire a két lány elkezdte mondani neki, hogy jósolnak neki ők is. És meséltek a szokásaikról, és mondták, hogy a néninek csináltatnak egy koszorút abból a pénzből amit Laci neki szánt, mert náluk ez a szokás.
Azzal kezdték, hogy elmondták Lacinak, hogy amit anno az anyjuk/nagyanyjuk mondott, hogy egy idősebb nő elátkozta, az a veszély még fenn áll, de tulajdonképp jól tartja a távolságot, így meg tudja védeni magát és a családját az átkoktól. Amire inkább figyelnie kell, hogy van egy régi ismerőse, akit szintén Lászlónak hívnak, és ő problémát jelenthet a jövőben. Azzal tudja kivédeni, ha tartja a 3 lépés távolságot vele (egyelőre még nem jöttünk rá, hogy ki lehet az a László, de majdcsak bevillan).

...már ez elég hátborzongató volt, mert honnan tudhatták, hogy mit jósolt az anyjuk/nagyanyjuk tavaly Lacinak??? Fel sem ismerhették, mert anno autóval volt ott, most pedig motorral, és direkt nem vette le a sisakot sem...

Az idősebb nő átkát leszedték ismét róla... mondta Laci, hogy ez most nem volt olyan nagyon alányúlós élmény, de ezek is a lába közt fogdosták :)

Honnan veszik ezek az emberek, hogy e körül a kérdés körül kell keresni az átkot rajtunk???

Aztán nézték tovább a tenyerét Lacinak, és mondták, hogy a szeretet, boldogság, harmonia, egészség és hosszú élet adott, amellett az ember mellett van, aki az Ő másik fele - ez volnék én :)
...majd ránéztek és megkérdezték, hogy mondják tovább is? Tudni akarja amit látnak?
Mondta Laci, hogy ha már így belekezdtünk, mindenképpen :)
Láttak 5-6 éven belül MÉG gyerekeket... először ikreket (két kislány!!!), majd kicsit később még egy kisfiút.
Laci mondta, hogy nem lehet hogy azért látnak ikreket, mert nemrég születtek iker fiai? Mondták, hogy nem, az már megtörtént, azt ők ilyen formán nem látják, de a jövőben két kislány és egy kisfiú még várható.
Majd közölték Lacival, hogy ne aggódjon emiatt, mert a munkahelye már nem tart sokáig, és kapni fog egy magasabb beosztással járó jól fizető munkát! (ám legyen)
...Laci még elmélázott az elátkozói kapcsán, miután felocsúdott abból, hogy néhány év múlva 5 (+2) gyerekes Apuka lesz. Visszakérdezett, hogy lehet-e tudni, hogy ki az aki ennyire rosszat akar neki/nekünk? Erre azt a választ kapta, hogy sétáljanak át a templomba együtt, 4-5 perc az egész, és megláthatja az arcát annak aki ennyire gyűlöli.
Laci mondta, hogy már-már bánja, hogy nem ment bele ebbe, de addigra annyian összeverődtek körülöttük, és a pénzről való rontás levétel miatt még pluszban 40,000.- forintja volt a két nőnél, hogy nem nagyon akart velük együtt még sétálgatni... így is elégé stresszben volt, hogy hogy kaparintja vissza a 40,000.- forintját.

A bejegyzés SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY része:
Többen kerestetek meg privátban, hogy meg tudom-e adni az elérhetőségét ennek a cigány asszonynak. Laci ma megkérdezte, és azt mondták, hogy nincs telefonos elérhetőségük amit megadhatnának, de mindig itt vannak, az Erzsébet híd pesti oldalán a híd lába alatt a Március 15-e térnél.
Sajnos ennél közelebbit nem tudtunk tőlük kicsikarni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése