2012. február 7., kedd

Nőgyógyász

Ez az élesen szúró pont a "baba helyén" nem hagy nyugodni.
Az szuper, hogy szervi oka nincs, de akkor mi a csudáért kezdett el fájni minden előzmény nélkül?
Beszéltem ma egy kollégámmal (pszichiáter), hogy szerinte lehet-e lelki oka a dolognak? Kiveséztük a helyzetet, de abban maradtunk, hogy valószínűleg nem lelki eredetű, mivel éppen azon a ponton van ahol már volt beavatkozás. Sokkal inkább valószínű, hogy egy heg. Csak az a bajom ezzel, hogy ha heg, akkor mitől kezdett el fájni most? Miért nem volt vele gond október óta? Sokkal inkább, mi történt most, hogy megint előtérbe került ez a dolog?

Magam megnyugtatása kedvéért megbeszéltem Lintner Tanár Úrral, hogy holnap megnéz, úgyhogy délután nála lesz jelenésem. Hátha van ott mégis valami.... Bár nincs sok valószínűsége, mivel direkt átnézte azt a részt ősszel.

Az a baj, hogy olyan félelmeim vannak, hogy ha ott mégis van valami gubanc, akkor nehogy megint egy várandósság szakadjon meg a huszon valahanyadik héten, mert ott elvékonyodik a fal, és elfolyik a magzatvíz, ... ezt már "próbáltuk" és nagyon rossz volt.
Azt hiszem, itt lehetnek a rejtett félelmeim az eddig történt koraszülés, vetélések miatt...
Bízom benne, hogy ha beszélek holnap Tanár Úrral és megnézzük még egyszer azt a részt, akkor megnyugszom!
Ha meg már úgyis ott vagyok, megvitatom vele azt is, hogy mit gondol a beültetendő babák számáról, mert elég nagy bennünk a dilemma... mivel abban maradtunk Konc Tanár Úrral és Kanyó Doktornővel, hogy ezúttal több embrioval próbálkozunk, a 3 vagy 4 közt dilemmázunk. De végig kell gondolni minden alternatívát, úgyhogy jobb ha Tanár Úr is voksol az ügyben!
Így leszek nyugodt, és úgy nagyobb az esélyünk a sikerre :)

1 megjegyzés:

  1. Mit állapított meg tegnap Tanár úr? Remélem azt, hogy minden a legnagyobb rendben.De akkor honnan lehet a fájdalom? Nekem is volt műtét utáni heg fájdalmam, nem is kevés ideig, de azt azonnal éreztem a beavatkozás után. Jó lenne olvasni, hogy már teljesen nyugodt vagy, tanár úr pedig kivarázsolta a pocakodból a szúró fájdalmat.

    VálaszTörlés