2012. február 28., kedd

Elindult a stimu :)

Ma reggel hihetetlenül kevesen voltak a BMC-ben, így relatíve hamar végeztünk!
Levetettem a vért, aztán Tanár Úr harmadikként be is hívott.
Mondtam neki, hogy szombat reggel megjött, úgyhogy reményeim szerint minden rendben... nagyon örült neki.
Ultrahang alapján a méhnyálkahártya tökéletes (A1), a cisztának semmi nyoma már :)
Ez a masszázs olyan jól ment, hogy a jobb oldali petefészkemből sikerült kimasszírozni 4-5 tüszőt is :(
De sebaj, mert így is maradt elég tüsző, bal oldalon 12-13, jobb oldalon 6-7 van most. Csak Tanár Úr meglepődött nagyon, mert emlékezett rá, hogy múlt hét végén még 10 fölött volt a jobb oldalon a létszám :)
Mától mennek a növesztő szurik is, Gonal F és Luveris, és ugyan korábban abban maradtunk Tanár Úrral, hogy nem Clexane-ozunk, de most azt mondta, hogy szeretné, ha mégis menne a Clexane 0,4 és napi 1 szem Astrix tabletta. Mondta, hogy a vetélés elleni küzdelemben már igazán nem számít, csak végre sikerrel járjunk :)
Kérdezte, hogy mi legyen majd baba létszám ügyben? Hogy "csak" egy baba legyen... mert mi van ha nem fér el bennem a kettő? Ezen mindketten elkezdtünk nevetni, és mondtam neki, hogy Lintner Tanár Úr múlt héten megint azt mondta, hogy 2-3 gyerekkel még bevállal, persze mind a 2 Picúrra szavazunk legfeljebb :)
Meg megbeszéltük Tanár Úrral, hogy Kanyó Doktornő is mondta múltkor, hogy többre voksolna, így most Tanár Úr is beszállt a "licitálásba" hogy hány babát tegyen vissza, de majd csak később véglegesítünk :)
EmbryoGen-t ma viszik ki a BMC-be, úgyhogy ott vár ránk a hűtőben, hogy kb 10-14 nap múlva növesztgethesse a Babáinkat :)

1 megjegyzés: