2012. április 18., szerda

Múlt heti BMC, 6+3

Ne haragudjatok, hogy így elvesztem, de ez az Utrogestan szájon át jobb mint bármelyik altató... napi 15-17 óra alvás összességében meg se kottyan :)
Vagy a Manók kis álomporos gombócok :)

Múlt héten csütörtökön voltunk ultrahangon, csodálatosan dobogtak a szivecskék, a picuri harmadik babánál üres petezsákot láttunk, de még mindig nőtt kicsit a petezsák...
"A" és "B" baba petezsákja 15mm
"C" babáé 7-7,5mm körül van

Azt, hogy mekkorák voltak akkor a Picik, nem tudtuk pontosan megmérni, mert éppen azzal foglalták el magukat, hogy nekilapultak a petezsák falának, meg bebújtak a csücskébe - kis huncutkák. Láttuk a lüktetést és hogy ott vannak, de ahogy Tanár Úr kinagyította a képet, annyira szétesett a felbontás, hogy nem volt pontosan megállapítható, hogy ki hol kezdődik, hol végződik :)
4,5-5mm-nek biztosan mérte mindkettőjüket, de az gyanús volt, mert 2 nappal azelőtt is akkorák voltak.
A petezsák mérete 2 nap alatt 4-4mm-t nőtt :)

Persze izgulós-okos anyuka mit csinált? Méricskélte itthon vonalzóval a kis Babóca foltocskákat, hátha többet látok itthon a hűtő ajtaján, mint ott a monitoron :) én nagyobbnak mértem őket :)

Ilyen barnás trutty tulajdonképp folyton jön belőlem, már kb 2-3 hete. Az okát nem látjuk, de ettől függetlenül minden rendben a Babókkal.
Igazából már meg sem ijedek tőle, csak azt nézem, hogy inkább barnás, vagy pirosas színű...
Tanár Úr szerint lehet a kiürülő harmadik baba is, vagy akár a méh növekedésétől elpattanó hajszálerek, esetleg még mindig kicsit túlhigított a vérem... de nem aggódunk :)

1 megjegyzés:

  1. Minden hírnek nagyon örülök!!!
    Én bízom a természetben, és azért drukkolok, hogy dolgozzon helyettetek!!!
    Sok-sok erő és kitartás!......

    VálaszTörlés