2012. március 28., szerda

hyperstimu még mindig

Ma (szerda) is jelenésem volt a már már szokásosnak mondható körön a BMC-ben, vérvétel, ultrahang, infúzió. Annyival rosszabb a helyzet, hogy még több folyadékot kellett belém pumpálni!
1500 ml Ringer és 1000 ml HES volt ma.
Petefészkek még nagyobbak, már mindkettő 8cm x 8 cm, és a folyadék is kicsit több, ami plusz két centiben nyilvánul meg hason, és plusz újabb egy kilóban a mérlegen.
Nyálkahártya már 60 mm-es, úgyhogy szépen növesztik a Mütyürik :)

A Norprolactól tegnap is ugyanazt a mindent kipakolós mutatványt adtam elő, így ma abban maradtunk, hogy a túlstimumnak nagyon jót tenne ugyan, de hagyjam a csudába, mert semmi értelme, hogy nem marad bennem ennivaló és még inni sem tudok eleget a folyamatos alvás miatt.


Írtam Tűű doktornak is mailt, mert azt beszéltük meg, hogy amint megvan az eredmény, hogy sikerült a lombik, jelentkezem, mert az elején nagyon szemmel akar tartani majd, és a gyógyszer váltást is meg kell beszéljük. Válaszolt is nagyon hamar, gratulált és kérte, hogy továbbra is tájékoztassam a fejleményekről.
Amíg a túlstimun nem vagyunk túl, addig semmiképp sem változtathatunk a gyógyszerezésen, így kérte, hogy szedjem tovább úgy mint eddig, és a jövő heti ultrahang lelettel és a véreredményekkel várja az újabb jelentkezésemet.

Most naponta járok BMC-be, reggel fél 8-ra be, délután 3 körül haza és addig csak csöpög és csöpög az infúzió, de a legfontosabb, hogy ez semmilyen rossz hatással nincs a Babócákra, így örülünk nagyon nagyon :)

6 megjegyzés:

  1. Eszter, egy hős vagy! Tovább imádkozom Értetek, nagyon vigyázz Magatokra! Bízom benne, hogy minden rendben lesz, és ha kisfiú is lapul odabent, 34-36 hét múlva örömmel adnánk át Marci ruháit! (Ha érdekel, küldök majd képeket.)

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Eszter! Én is drukkolok csendben a háttérből!!!!......

    VálaszTörlés
  4. Eszter!

    Nagyon szurkolok, hogy "csak" 2 picur növögessen odabent! Gondolom, ez azért biztonságosabb lenne mindenkinek. Azon kívül van még 4 sítáborosotok, ha mind megtapad, akkor 6 gyerek... :-P A 7 már kicsit sok lenne, nem? :-D

    Hatalmas drukk Nektek!

    Bea :-)

    Légyszi, gyere a hírekkel, hyperstimuval hogy állsz?

    VálaszTörlés
  5. Bea!
    Az biztos, hogy biztonságosabb lenne egyszerre 2 babó, de ez már nem rajtunk múlik. Jövő héten kiderül a létszám :)
    Mi most bele sem gondolunk, hogy összesen hány gyerkőcünk van pocakban és sítáborban :)
    Most ezt a lécet kell megugranunk, aztán majd jöhetnek a fagyi tesók egyszer :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eszter!

      Tudom, már nem rajtatok múlik. Csak szurkolok, hogy nyugis, boldog időszak jöjjön számotokra :-)

      Hétfőn aztán még többet gondolok Rátok, én is megyek a BMC-be (5. stimus nap...)
      Remélem, addigra már a hyperstimutól is elbúcsúzol :-)

      Drukkolok rendületlenül!

      Bea

      Törlés