2014. szeptember 22., hétfő

Genetikai ultrahang (18+4)

Ez volt az első felvonás, mivel a genetikát szeretem mindig két orvossal megcsináltatni. Na nem mintha nem hinnék a dokinknak, csak így nyugszom meg igazán :)

Hajdú Doktornőnél voltunk, végig néztük mindkét babát, élénkek, szépek, egészségesek. Most már nem kell „nem változtatásra” készülnünk, mert nagyon vegyespáros még mindig :)

Gerincek, szájak, koponyák, belső szervek is épek. Minden ujjacskájuk megvan, tökéletes szív szerkezet és működés, zárt rekeszizom, vesék, hólyagok, gyomrok is rendben. Normál méretű magzatburok, jó vízmennyiség. Lepények, köldökzsinórok is tökéletesek. És csodaszépek :)

Kisfiunk :)

Kislányunk :)


A kisfiú már most tisztára kispasis arcú és viselkedésű, a kislány meg kis lágy arcvonású, csókos szájú, bújós kisasszony :)
Imádnivalóan dudorognak a hasamban :) Időnként tudnak jól irányzottan taposni, de egyelőre jórészt meghagyják a belső szerveimet.

A vizsgálatokon egyértelműen jelzik hogy meddig tartott a türelmük :)
Eleinte partnerek, mutogatják magukat, oda fordulnak ha kell, hagyják magukat méricskélni, de aztán ha megúnják, „megágyaznak” a méhlepényen maguknak, mindemellett össze is bújnak egymás felé fordulva és bevágják a szundit :)
Nem lehet felébreszteni őket és békésen alszanak... remélem ez a jó szokásuk majd idekint is megmarad :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése