2014. szeptember 22., hétfő

Átalakulunk

Mindeközben itthon már zajlik az átalakítás. Na, nem változnak nagy dolgok, de mégis csak ki kell majd alakítani az eddigi vendégszoba helyén az új babaszobát :)
Én nem vagyok nagy segítség – szokás szerint :)
Ez a félbálna állapot, meg a minimum 2-3 hét kötelező fekvés a folyamatos frontokkal nem éppen a szorgos ténykedéseimet segíti. Persze ötletekből kifogyhatatlan vagyok – Laci nagy örömére :)

Igazából a babaszoba részbe annyira még nem terveztük hogy belevágunk, hiszen rengeteg időnk van még. De a fiúk szobáját mindenképpen szerettük volna átalakítani már most, hogy teljesen természetes legyen számukra az új környezet és ne hozzák összefüggésbe majd a kistesókkal. Nem akartam megpecsételni a változást azzal, hogy úgy érezzék, hogy a picik miatt változik az ő eddigi birodalmuk.

Maradtak is a saját szobájukban, csak rendeltünk nekik új ágyat és kihoztuk tőlük a szopis fotelt.
Azonnal segítettek is összeszerelni Lacinak mindent :) Azt is megtámadták a kalapáccsal amit nem kellett volna, de a lényeg, hogy jól alszanak az új ágyukban és sokkal több helyük lett.
Persze ezt-azt még be kell szerezzünk nekik, de a fő csapásirány megvan :)


nagyon szerelnek :)


első mese az új ágyban

A picúrok szobájában van egy kis falrész amit le kell majd tapétázni, azt még lehet hogy az elkövetkező hetekben megcsináljuk, hátha jobban, gyorsabban szárad mint télen a minuszokban. Az apróságok meg ráérnek majd a tél folyamán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése