2013. február 18., hétfő

Harc a Cytomegalo vírus ellen


Tusor doktornő ajánlotta az egyik kollégáját, és őhozzá mentünk a Picurokkal megvitatni a CMV fertőzés miatti teendőket. Dr. Dávid Zoltán gyerekorvos és tényleg csak azt tudom mondani róla, hogy ilyen emberek kellenének minden gyerek rendelőbe! Figyelmes, alapos, türelmes, érthetően elmagyarázza a dolgokat, körültekintő. Nagyon tetszik benne, hogy a nyugati orvoslás mellett a kínai gyógyászatban is járatos, és így a kettő ötvözetével tud nyilatkozni és gyógymódot ajánlani.
Jól megvizsgálta a gyerekeket, és szerinte nagy szerencsénkre problémamentesen kikeveredhetünk ebből a CMV témából.
Kezdeti lépésként homeopátiás kezelést kezdtünk, Jónás a vesemedence gyulladásra és a CMV-re is kapott bogyókat, Tóbiás és mi pedig a CMV miatt szedjük majd. Tekintettel arra, hogy ez a betegség cseppfertőzéssel terjed, így Laci is jó eséllyel begyűjtötte tőlem, én meg ugye egyértelműen fertőzött vagyok, hiszen a gyerekek így kapták.
1 hónapon át szedjük a gyógyszereket, majd 1 hónap szünet következik. Ezalatt a pihenő alatt kell majd egy kontroll vizelet vizsgálat, illetve nekem kellene egy vérvétel, hogy lássuk fehéren-feketén hogy mi a helyzet.
A leleteim közt 2009-es a legutóbbi, amikor ezt nézték és már akkor nagyon pozitív volt.
Aztán a leletek birtokában konzultálunk ismét Doktor Úrral, és meglátjuk hogy hogyan tovább. Ha a homeopátia nem elég hatékonyan írtja a vírust, akkor marad a nyugati gyógymódok egyike.

Azon teljesen ledöbbentem, hogy ilyen „komolyabb” homeopátiás szereket Budapest szerte kb 4 patikában tarthatnak, és a többi berendelni sem tudja :(
Az egyik bogyóra még várunk, mert azt be kellett rendeltetni Ausztriából.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése