2012. október 11., csütörtök

32+2 Lintner Tanár Úrnál

Tegnap délután megejtettük a szokásos látogatásunkat Lintner Tanár Úrnál, ez volt a betöltött 32 hetes csekkolás :)

Azt mondta, minden porcikámmal elégedett, a pocakom jó sokat nőtt, úgyhogy első rám nézésre szuperül fejlődnek a fiúk! Ezt ultrahanggal is igazoltuk... mindösszesen annyit hagytak a kis huncutok, hogy a fejecskéjüket (úgy ahogy) lemérje Tanár Úr, de az alapján 32+2 és 31+5 hetesnek felelnek meg, úgyhogy minden maga a tökély :)
Ahogy eddig Andikám aposztrofálta a pocakomban uralkodó állapotokat: "megvolt bennem az X-faktor" (a gyerkőcök elhelyezkedését tekintve mindenképpen). Ez most változott... szépen stabilan keresztbe, egymás fölé helyezkedtek a Picúrok :) Lent Tóbi, bal oldalon a feje, fölötte Jóni, jobb oldalon a feje. Szegénykéim nem kímélik egymást, de tuti igazságosan megy az adok-kapok :)
Magzatvíz mennyisége szuper, múlt heti laborjaim - a cukrot, inzulint és minden toxémiás markert beleértve - tökéletesek.
Olyannyira, hogy kb 1 hónap alatt legyűrtük a vérszegénységet :)
A hemoglobinom is nagykönyvbe illő és a vasam önmagában még túl is tesz az átlagoson... Tanár Úr szerint ilyen szuper értékeket még egy babás várandósságnál is ritkán látni, nemhogy ikrekkel :) Ezek szerint a Maltofer Fol a nekünk való vas készítmény :)
Nagyon örülök neki, mert ez valamelyest javítja a lehetőségeinket az őssejt levétel tekintetében, és elvileg jó eséllyel megússzuk azt is, hogy a császár után vért kelljen kapnom.
Továbbra is a betöltött 38. hét a cél, konkrétan kitaláltuk a 2012. 11. 21-ét :)
Már csak a fiúknak kell ezzel egyet érteni :)

Beszélgettünk a császárról is valamennyit, Tanár Úr azt mondta, hogy egy biztos, arról személyesen gondoskodik, hogy mindkét Drágaságunkat megpuszilgathassam még a műtőben :)

Következő találkánk másfél hét múlva lesz a János Kórházban, ultrahangra megyünk, aztán hozzá, és majd kitalálja, hogy kell-e tenyésztés akkor, vagy majd csak egy hét múlva.
A mostani eredménye tökéletes lett, így nem aggódunk koraszülés miatt :)
Azt követően hetente 2-szer CTG lesz, és ha minden a terveink szerint alakul, otthonról érkezünk majd szülni az előre megbeszélt időpontban 38+2 hetesen :)

Olyan jó már itt tartani... a napokban bármikor érkezhet a babakocsi, autós ülések, kiskádak, ... egyéb megrendelt holmik :)
Tulajdonképpen minden kimosva, egy-két dolog vár még vasalásra.
Táskák összekészítve.
Drága férjemnek lesz majd még egy húzós köre míg mi a kórházban vagyunk, hogy még egy alapos takarítást csináljon a baba szobában, és felhúzza az ágyikókat :)
Nagyon várjuk Őket (bár gondolom ezt mondani sem kell)... minden pillanat boldogság ebben az állapotban és majd' minden éjjel velük álmodunk, és várjuk a kiteljesedő csodát, mikor megérkeznek hozzánk a kisfiaink :)
Ha a naptárra nézek, szinte hihetetlen, hogy bő 1 hónap és igazi családdá válunk :)

1 megjegyzés:

  1. Eszter!

    Olyan jó olvasni, hogy ilyen szépen alakultok!
    Most mi a helyzet? Tudsz felrakni képet a srácokról?
    Nagyon-nagyon drukkolok, hogy minden a tervek szerint alakuljon és 21-én boldog család legyetek!

    Bea

    VálaszTörlés