2012. július 10., kedd

Második genetikai UH 19+0

Tegnap voltunk a 19 hetes genetikán az Istenhegyi Géndiagnosztikában.
Ismét Hajdu Doktornővel együtt örültünk a látottaknak.
Megnézte az AFP eredményt, jónak találta, aztán nekiugrottunk az ultrahangnak is... ezúttal fenekekkel kezdődött :)
Egész nap abszolút nyugodtak voltak a fiúk, még el is gondolkodtam rajta, hogy lehet hogy jobb ez így, mert könnyebb lesz méricskélni őket. Van érzékük a dolgokhoz, mert amint odaértünk, elkezdtek fogócskázni (kis Édesek) :)
Minden rendben van, leszámoltunk minden ujjacskát, belső szervet, ereket a köldökzsinórban, az ilyenkor kötelező méreteket :) ...továbbra is tökéletesek :)
18+5 és 18+3 naposnak felelnek meg, 251 és 242 grammosak kb. A Doktornő szerint ez tökéletes, egyébként is jó lenne, ha nem lennének majd 3 kilósak a szüléskor. Mondtam neki, hogy ez a veszély az alkatomnál fogva sem fenyeget, úgyhogy szuper minden!
Jó hír az is, hogy a méhszáj teljesen zárt, ... mondta, hogy a cérnát nem látja, de biztosan ott van. Lacim egyből hozzáfűzte, hogy reméljük, nem felszívódó varratot tett be Lintner Tanár Úr :)
Szóval jó hangulatban telt, Anyu is jött velünk, így ő is látta, mennyit nőttek kb 1 hónap alatt a Picik. Mindig olyan jó élmény őket figyelni... persze megy az adok-kapok rendesen :)
Nem is tudom, hogy fogom őket kordában tartani, mert örökmozgók, és nagyon erőseket tudnak rúgdosni.
Tegnap az ultrahangra való indulás előtt meg is volt az első "összetűzésem" egyikükkel, mert öltözködés közben úgy döntött, hogy neki a másik oldal szimpatikusabb, és ugyan érezte, hogy nem fér el a forgolódás közben, de csakazértis nekifutott a feladatnak... csak jöjjön ki, majd novemberben összecsócsálom a kis tappancsát miatta :)
Érdekes, de abszolút hozzák a formájukat minden alkalommal... ugyanaz volt a leosztás, ásítozás, mosolygás, kukac mutogatás :)
Mikor elkezdtük a vizsgálatot,  egy pillanatra teljesen megijedtem, mert abban a pozícióban amiben voltak, első ránézésre vegyespárosnak tűntek.... na, mondom ez a betöltött 19. héten, mikor már 100%-ig fiús Anyuka vagyok, kicsit hidegzuhanyként ért - bár azt sem bántam volna :) De kicsit átrendezte a fiatalember az alkatrészeit a pocimban és azonnal kiderült, hogy szó sincs semmiféle fiú-lány kombinációról ... itt bizony továbbra is két kisfiú növekszik :)


Neveink vannak már egy ideje, eddig azért nem írtam meg, mert Laci az egyik névvel 2 hétig barátkozott, de mostmár eldőlt, úgyhogy íme ők:


TÓBIÁS és JÓNÁS: (első 3 kép Tóbi, második 3 kép Jóni)




ásítunk :)

profilból lábujjacskákkal :)

kicsit mosolygunk :)






kicsit mosolygunk mi is :)

hadonászós :)


csendet kérünk, hogy alhassunk tovább :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése