2011. január 16., vasárnap

Egész sokat pihentünk az elmúlt időszakban :)

Ma letöltöttem néhány fotót a gépemre, azért csak rápihentünk a babaprojektekre az elmúlt év végén :)
Azt hiszem nagyon régen voltunk ilyen sokat kettesben, de olyan jó volt...
Most csak képeket teszek Bükfürdőről, Balaton Sound-ról (ahol a házassági évfordulónk is volt), és a nagyon szuper téli németországi kiruccanásról! :)

A 4. házassági évfordulónk :)
Lac már lent volt dolgozni a Balaton Sound-on, én egy nappal később tudtam csak menni, de vittem fini sütit gyertyákkal, mert az évfordulónk nem maradhat megemlékezés nélkül :)
Szuper volt. Minden nap csak megerősítést kapok az élettől, hogy valóban 100%, hogy egymás mellett van a helyünk! Nagyon szeretem!!! :)


Voltunk Bükfürdőn is! 4 nap wellness :) én, mint vízi lény, nagyon élveztem, és csodás volt egy szuper szállodában, fantasztikus kiszolgálással csak egymással foglalkozni és kikapcsolódni :)



Egész nap kirándultunk, pihiztünk, pancsoltunk, ...











Hazafelé megálltunk Kőszegen, megnéztük a várat és a várost, utána a Cáki pincesorokat, majd a Fertődi Eszterházy kastélyt... nagyon tetszett :)

Azt hiszem, tényleg elég sok időt sikerült együtt lennünk...ilyen talán az elmúlt közös 10 évben még nem volt. Méltóképpen rákészültünk a Babák fogadására :)
Vicces volt, akármerre mentünk, mindig egyszerre kiáltottunk fel, hogy majd a gyerekekkel ide el szeretnénk jönni, mert milyen jót játszanánk, kirándulnánk,... :) Nagyon várjuk Őket! :)


És végül képekben Németország 2010 advent:
 Erlangen sétálóutcáján :)

Az erlangeni karácsonyi vásárból kapott ajándék...és zenél is ha felhúzom :) teljesen megbabonázott :)



 Ez az utolsó két kép némi magyarázatra szorul, azt hiszem :)
Nem vagyunk annyira éhenkórászok, hogy ennyire megörüljünk egy hot-dognak, de ezelőtt már 2 hónapja gomba diétát tartottunk, és nem ehettünk sem liszteset, sem eceteset, sem virslit... folyton kínlódtunk a kaja miatt! De a Nürnbergi vásárban a kisördög hangja nagyon hangosan szólt, így egyből megszegtük a diétát... (most is szánom-bánom), de a forralt bor, a gőzgombóc és a képen látható hot dog teljesen levett minket a lábunkról :)
 Azért látszik az önelégül vigyor a képeken :)




2 megjegyzés:

  1. Nagyon szép pár vagytok és most már tényleg csak egy (vagy 2, vagy 3) baba hiányzik a kis családotokból! a bevonzásban pedig én is nagyon hiszek, miután Bendi baba angyalka lett, én minden este és reggel azzal a pozitív gondolattal ébredtem, h készen állok arra, h baba költözzön a pocakomba. Néha még meg is simiztem! Arról nem is beszélve, h tudtam Bendi is segít onnan fentről! És láss csodás 2 hónappal a szülés után beköltözött a pocimba Boldizsár! Most pedig már ott szuszog a kiságyában! Nagyon ügyesek vagytok és küldök sok pozitív energiát a folytatáshoz és kívánom, h a 2011-es év legyen az az év mikor az álmaitok teljesülnek! puszi

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm :)
    Igen, sokat segít a hozzáállás! Boldi baba pedig egy gyönyörűség...Mikor először olvastam, hogy mi történt veletek, jódarabig ki voltam bukva az élet kegyetlenségén...rettenetes fájdalom volt :( Bendi mindig veletek lesz, ahogy velünk is Zoé, Noa és Kim :) és remélem, hamarosan nekünk is megtelnek a kiságyak a Pici szuszikkal :)

    VálaszTörlés