2011. január 16., vasárnap

Ismét a csoda felé lépdelünk...

Már 2011 január 7-e óta szúrjuk az előkészítő szurikat!
Ismét long protokoll, más gyógyszerekkel, nehogy megint túlszaladjanak a hormonok!
Ezúttal tényleg mindennek sikerülnie kell!
Január 21-én, pénteken megyek ismét ultrahangra és vérvételre, és lehet hogy akkor kezdjük is a stimuláció következő szakaszát!
Nagyon várjuk már, hogy a babáink a pocakomba költözzenek és végre végig tudjuk csinálni a terhességet és gyerekeinkkel boldog életünk lehessen.
Ezúttal Gonapepty+Gonal 450 és 900 injekciókkal stimulálunk!

Andikám, jóvoltából a feng shui erejét is igénybe vesszük...hiszen kell az erősítés! :)
A gyermekeink bevonzása érdekében kis babók lakoznak a ház különböző, gyermekáldást elősegítő pontjain! Tesztek róluk képet 1-2 napon belül :)
És a Titok könyv is sokat segít! Naponta olvassuk egyes fejezeteit, és kiküldtük a vágyunkat az univerzumnak! Már csak valóra kell hogy váljon! :) Ennek megerősítésére is csináltunk néhány új részt a lakásban... az intenzívebb vizualizáció kedvéért a hálóban és a nappaliban is vannak babás képeink, amiket minden nap nagyon sokszor látunk. Így tudat alatt is programozzuk az életünkbe ezeket a dolgokat! :)
Teszek majd erről is képet :)

2 megjegyzés:

  1. Szorítok nektek! Ez a pozitív hozzáállás biztos nagyon sokat fog segíteni. A Titok c. könyvet pedig én is kiolvastam. Kinyomtattam, hogyan kell kérni, kiragasztottam a hűtő oldalára, alá pedig egy babafotót helyeztem. Most próbálom bevonzani. :-) Sok sikert!

    VálaszTörlés
  2. Írd meg, amint sikerült :) Nagyon drukkolok, hogy mihamarabb valóra váljon a Ti álmotok is :)
    Mi is képekkel vizualizáljuk folyamatosan mindazt amire vágyunk :)

    VálaszTörlés