2014. október 19., vasárnap

23. heti ultrahang (22+5)

Szokás szerint Hajdu Doktornőnél voltunk. Ő kérte ezt a vizsgálatot az ikerségre való tekintettel, mert túl soknak érezte a kontroll nélküli időintervallumot, ha a 19. héttől a 28. hétig nem nézi meg a piciket, Na, engem meg ugye nem kell győzködni ezügyben :) ha tehetném, folyton valami 4D-re kötve léteznék. Bár kétségkívül sokkal SOKKAL nyugodtabb vagyok mióta olyan intenzíven ficánkolnak, hogy határozottan meg lehet különböztetni hogy ki kicsoda :)
A vizsgálaton minden rendben volt, bár megállapította, hogy baromi nagy a hasam :) Ezt érzem is, de min csodálkozunk? 6. várandósság, ebből a 3. ikres, ...nyilván elég lazák a kötőszöveteim már. Meg mégiscsak fejenként fél kilósak a babák :)
Aranyos volt, mert ahogy lefeküdtem mondta, hogy nagyon szuper érzés, hogy annyira vékony vagyok, hogy ahogy tapogatja a hasam, egy az egyben érezni a gyerekek csontozatát, szinte le lehet számolni a csigolyáikat, ki lehet tapintani hasfalon keresztül a végtagjaikat :) ott tapogatta őket és örömködött vagy 5 percig, aztán jött a vizsgálat.
Nagyon rendes, szófogadó kis babik ők is. Mindent megmutattak, nem szégyenlősködtek, és volt egy egy rész, mikor nem bújtak el aludni a méhlepényben, így még nagyjából normális képet is sikerült készíteni róluk :)

Zakariás

Zonga

Újra számoltuk az ujjacskákat, csigolyákat, mindent, mert mondta a Doktornő, hogy a 28 hetes ultrahangon jó eséllyel erre már nem lesz lehetőségünk.
Na nem mintha nem érezném, de megy az adok-kapok odabent rendesen.... a kisfiunk ártalmatlan arckifejezéssel nonstop rúgdossa fejbe a hugicát, meg beletérdel az arcába. Jó jó, persze tudom én hogy tompítja a magzatvíz és amúgy sincs még annyira sok erő bennük hogy ez különösebben fájjon neki, de azért mégiscsak nem jó látni. Mondtam is, hogy kötheti fel a gatyót, mert ha kijönnek, jó eséllyel kamatostól visszakapja :) Legalábbis a fiúknál így volt. Hasban Tóbi adta az ívet Jóninak, de amit azóta kint kap tőle.... húúúúúúú :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése