2012. szeptember 7., péntek

27+0

A betöltött 27. héten voltunk a szokásos látogatáson Tanár Úrnál.
Mindent rendben talált :) megyünk tovább, és hétfőn, 28+0-n a János Kórházba hívott vissza, hogy csináljunk egy ultrahangot, levegyen kenetet tenyésztéshez (biztos ami biztos) és megbeszéljük a további szteroid kezelést. Feleslegesen nem akar bombázni vele, pláne, hogy az alap dózist már megkaptuk, így csak ismétlő tüdőérlelő kell, ha kell :) hétfőig még konzultál emiatt, mert ha túl sokat ad, annak is vannak hátulütői.
Hiányzó labor értékeim meglettek, D vitamin siralmas (33,3 lett, ref. tartomány: 75-250 közt lenne), TSH: 2,2 (1,7-ről indultunk), T3 és T4 pocsék :( de nem kell vele semmit csinálni, nem gyógyszerezünk, hiszen a Picúrok alakítják, de nem okoz bajt már ebben a szakaszban, viszont kontroll lesz 3 hetente, és ha drasztikusan romlik, kapok gyógyszert.
Pocak extra növekedésbe kezdett, gyerkőcök 0-24-ben pörögnek, ami fantasztikus érzés továbbra is - bár egyre erősebbek :) Jó kondiban vannak nagyon, néha kék-zöld a pocim egy-egy része, akkorákat tudnak taposni rajta - de ez a dolguk, csinálják csak :)
Hálásak vagyunk minden napért, minden éjjelért, minden rúgásért...

Most megint cukor mérős-étrend írós 4 napom van, hétfőn kell küldeni Tűű dokinak az eredményt, remélem rendben találja majd ő is az értékeket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése