2010. augusztus 31., kedd

Ébredés, beültetés... :)

2010. 08. 30. hétfő
Erre a napra vártunk már olyan nagyon.
10:00-re kellett bemenni a BMC-be, hogy kiderüljön, Picike Eszkimó kis Mormotánk felébred-e. A kis 6 napos Drágánk már most az apjára ütött, korán kelő :) 7-kor már ébren volt. Vicces, mert éppen egyszerre keltünk. már most nagy az összhang :)
A recepción bejelentkeztünk, aztán picit várni kellett, míg a biológusok megnézik, hogy mi a helyzet. Pár perc múlva odaszólítottak minket, és azt mondták, hogy lehet menni bejelentkezni az osztályra. Annyira örültem, hogy ezek szerint felébredt a Picink, hogy néhány könnycsepp ki is gurult a szememből...
12 körül jött a szobába Kati, és kérdezte, hogy megnézzük-e a beültetés előtt Mókit? Persze hogy éltünk a lehetőséggel :)
Nagyon dicsérték, Kati is és Konc Tanár Úr is, mert nagyon szépen felébredt, és gyönyörű nagy 6 napos blaszto baba :) Kati mondta, hogy azért vártak eddig, mert akarták látni, hogy kicsit gömbölyödik-e még... szerencsére így lett! A mi kifogástalan kis Gombócunk prospektusba illő fejlődést mutatott :)
A kukucskáló szobából egyből a műtőbe mentem, és Tanár Úr előkészített az embriotranszferhez, majd jött Kati és hozta a Kis Picinket :)
Megnéztük utána ultrahangon is, Tanár Úr 3-szor is lemérte, hogy milyen szép nagyra nőtt, aztán hallottunk, ahogyan Kati átkiabált, hogy rendben van, üres a traszferes cső, azaz biztosan bent van a kis Gombóckánk :)
A zárójelentés átadásánál beszélgettünk Konc Tanár Úrral, és ő is, valamint Kati is azt mondták, hogy belőle három baba biztosan nem lesz, de kettő még lehet... Mi azt mondjuk, hogy ha egy, ha kettő Picink születik egészségesen májusban, teljesen mindegy, csak ezúttal végig minden rendben legyen!
Szeptember 8-án reggel megyünk vérvételre, és akkor derül ki, hogy a Picink ott lapul-e a pocimban!

Ma reggel végre megint úgy ébredtem, hogy megsimiztem a hasamat és volt kinek jó reggelt kívánni! Fantasztikus érzés volt! Remélem ez már mindig így marad.
Szeretek többen lenni :) Jó, hogy Lac a pocimnak is köszön és többesszámban beszél velünk!
Nagyon boldogok vagyunk és várjuk a jövő szerdai remélhetőleg szuper jó híreket a vérvétel után :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése